Reklamı kesilen Hadi Özışık AK Parti'ye sitem etti

Reklamı kesilen Hadi Özışık AK Parti'ye sitem etti
Hükümete yakın olan internethaber.com sitesinin sahibi Hadi Özışık, reklamlarının kesildiğini belirterek AK Parti'ye sitem etti. Sedat Peker görüşmesi ile gündeme gelen Özışık isyanında demediğini bırakmadı. Özışık açıklamasında 'kalemin kırıldığını' söyledi

AK Parti’ye yakın internethaber.com haber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık, reklamlarının kesilmesine tepki gösterip, “Ben ne yaptım size? Sedat Peker ile konuştum diye hain ilan ettiniz, itin kopuğun önüne atıyorsunuz. Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı da aç susuz 19 aydır kirasını ödeyemiyor?” sözleriyle AK Parti’ye sitemde bulundu.

Son paylaştığı videoda sesini yükselterek açıklamalar yapan ve reklamların kesilmesine tepki gösteren Özışık, videosunda şunları söyledi:

“Ben ne yaptım size ya, ben ne yaptım kardeşim. İlk defa sesimi böyle yükselterek konuşuyorum. Ben ne yaptım size beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopuğun kucağına atıyorsunuz. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz. Ben ne yaptım size kardeşim. Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Ne yaptı da evinde aç susuz 19 aydır kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış. Ne yaptık biz ne yaptık.”