Lisede öğrenciye işkence! Aralarına alıp dövdüler

Lisede öğrenciye işkence! Aralarına alıp dövdüler
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bulunan Ereğli Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 4 öğrenci, bir öğrenciyi aralarına alıp darp etti. Zorla oynattıkları ve akıllarınca eğlendikleri çocuğu döven 4 öğrenci polis tarafından evlerinde yakalanıp gözaltına alındı.

Zonguldak'ta meydana gelen olay, Ereğli Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşandı.

Lisede kaydedilen videoda 11’inci sınıf öğrencisi N.G. sınıftaki arkadaşları tarafından darp edildi. Görüntülerde N.G.’yi aralarına alan öğrenciler tekme ve tokat atarak darp etti. Bir öğrenci ise N.G.’nin başını peş peşe beyaz tahtaya vurdu. Zorbalığa uğrayan N.G.’ye zorla şınav çektirildi. Ortalarına alan öğrenciler oynaması için de N.G.'ye baskı yaptı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kaydedilen görüntülerin yayılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü durumu polise haber verirken, okul yönetimi de disiplin işlemi başlattı. Ayrıca, Ereğli Kaymakamlığı mesele ile alakalı inceleme ve soruşturma açtı.

Kaydedilen videoların meydana çıkmasıyla beraber, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı'nın olay ile alakalı olarak adli ve idari soruşturma açılması talimatı vermesinin sonrasında, N.G.’nin ailesi de savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı yapılan soruşturma çerçevesinde akşam saatlerinde olaya karışan 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı çıkardı. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri sınıf arkadaşlarını dakikalarca döven ve videoya alan 4 öğrenciyi evlerinde gözaltına aldı.