Özgür Özel’in Görüştüğü Taha Hüseyin Karagöz Kim?

Özgür Özel’in Görüştüğü Taha Hüseyin Karagöz Kim?
Özgür Özel’in Görüştüğü Taha Hüseyin Karagöz Kim?

Son günlerde yoğun bir ziyaret diplomasisi yaşayan CHP Lideri Özgür Özel’in görüştüğü isimlerden birisi de Taha Hüseyin Karagöz oldu. Taha Hüseyin Karagöz ile yapılan görüşmenin basınla paylaşılması sonrasında sosyal medyada büyük bir gündem yaşandı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve hakkında farklı iddiaların yer aldığı Taha Hüseyin Karagöz ile Özgür Özel’in bir araya gelmesi tepki çekti. Gündemdeki bu iddialar sonrasında ise bu ismi tanımayanlar Taha Hüseyin Karagöz kim, neden eleştiriliyor sorularını gündeme taşıdı.

taha-huseyin-karagoz-kim.jpg

Fatih Altaylı’dan Taha Hüseyin Karagöz Tepkisi

Taha Hüseyin Karagöz ile özel görüşmeye en büyük tepkilerden birisi de Fatih Altaylı’dan geldi. Taha Hüseyin Karagöz’ün gazeteci değil ‘troll’ olduğunu savunan Fatih Altaylı, Özel ile görüştüren kişinin Saray’ın CHP içine yerleştirdiği ‘hain’ olduğunu iddia etti. Fatih Altaylı’nın bu konudaki sözleri ise “Ona “Beyefendi Hüseyin Taha Karagöz’le görüşmeniz lazım diye onu kim prezente ettiyse, kim CHP Genel Merkezi’ne getirdiyse, bu buluşmayı bu görüşmeyi kim ayarladıysa, kim empoze etti, kim istediyse hain odur.” şeklinde oldu. Peki, Taha Hüseyin Karagöz kim? Neden bu kadar eleştiriliyor?

taha-huseyin-karagoz-kim-001.jpg

Taha Hüseyin Karagöz Kimdir?

Kendini gazeteci olarak tanımlayan Taha Hüseyin Karagöz, aslen Zonguldaklı. Çeşitli kaynaklarda Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde, ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü okuduğu öne sürülen Taha Hüseyin Karagöz, uzun yıllardan beri Twitter hesabından paylaştığı AK Parti mesajları ile tanınıyor. CHP ve muhalefet kanadına yönelik ağır hakaretler taşıyan haberleri ile gündeme gelen Karagöz, Star Medya Grubu, Ülke TV, TürkMedya ve Yeni Şafak’ta görev aldı.