Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in bahçesinden ne çıktı? Ceset iddiası doğru mu?

Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in bahçesinden ne çıktı? Ceset iddiası doğru mu?
İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Sırp çete lideri Zeljko Bojanic yakalanmıştı. Zeljko Bojanic'in kaldığı villanın bahçesinde ise kazı yapılıyor.. Peki Zeljko Bojanic'in bahçesinde ceset mi bulundu? 3 kadın cesedi iddiası doğru mu? Zeljko Bojanic kimdir?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri tarafından yapılan operasyonda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'de yaşadığı villada yakalanıp gözaltına alınmıştı. Emniyet güçlerine villanın bahçesine bir şey gömülü olduğu doğrultusunda ihbarlar gelmeye başladı. Bunun sonrasında ekipler harekete geçip Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan villada arama çalışması başlattı. Villanın bahçesinde polis birimlerinin eşliğinde kepçe ile kazı çalışması gerçekleştiriliyor.

Gazeteci Fatih Altaylı olay ile alakalı sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaptı. Fatih Altaylı yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

"ÜÇ KADIN CESEDİ BULUNMUŞ" İDDİASI

"Yer İstanbul’da Sarıyer'deki Ormanada sitesi. Bir evin bahçesi 3 gündür emniyet güçleri tarafından kazılıyor. 2014’ten beri burada mukim bir Sırp mafya liderinin bahçesi. İddiaya göre mafya lideri gözaltında. Kazıda üç kadın cesedi bulunmuş. Uyuşturucu kuryesi oldukları iddiası var. Ormanada’daki komşuları adamı Boris diye tanıyorlar ve çok efendi bir adamdı diye şaşkınlar."

Sosyal medyada gündeme gelen iddiaların ardından emniyetten de yazılı açıklama yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada çalışma neticesinde Sırp çete liderinin yakalandığını doğrularken kazıda herhangi bir bulguya rastlanmadığını belirtti.