TRT'de yaptığı 29 Ekim konuşmasıyla gündem olan Deniz Demir kovuldu mu?

TRT'de yaptığı 29 Ekim konuşmasıyla gündem olan Deniz Demir kovuldu mu?
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda TRT Haber'de canlı yayın programının dışına çıkıp birşeyler söyleyen spiker Deniz Demir kovuldu mu? Peki Deniz Demir canlı yayında ne dedi? Deniz Demir görevden alındı mı?

TRT haber spikeri Deniz Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümünde gerçekleştirdiği konuşmayla gündeme damga vurdu. Demir'in konuşması farklı tepkiler alırken, ortaya atılan söylentilere göre TRT Demir'in işine son verdi.

TRT Haber spikeri Deniz Demir, 29 Ekim'de canlı yayında ana haberi sunmasının ardından konuşma metninin dışına çıkıp Cumhuriyet ile alakalı kendi düşüncelerini paylaştı. Demir konuşmasında; "Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığı ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hoşçakalın" demişti.

Yaptığı konuşmayla gündeme bomba gibi düşen TRT Haber spikeri Deniz Demir'le alakalı işine son verildiği söylentileri ortaya atıldı. Fakat konuyla alakalı TRT yönetiminden şimdilik bir açıklama gelmediği için bu söylemler şimdilik için yalnızca bir iddia.