Melih Gökçek'ten yine gaf! Video oyununu gerçek sandı

Melih Gökçek'ten yine gaf! Video oyununu gerçek sandı
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medyada yine bir gaf yaptı. Gökçek bir video oyunundan alınan görüntüyü paylaşarak "Hay Maşaallah… Aranan layıkını bulur… Umarım Yunanistan ders alır” yazdı.

Yaptığı gaflar ile çokça gündem olan ve sosyal medyada yalan olan görüntüleri paylaşmasıyla bilinen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu defa da “gerçek” sandığı bir görüntü üstünden Yunanistan’a göz dağı vermeye uğraştı. Bir video oyunundan alınan görüntüyü SİHA operasyonu diye paylaşan Gökçek, ardından paylaşımını sildi.

AK Partili eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyadaki gaflarını sürdürüyor. Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki tansiyon ile alakalı SİHA görüntülerini paylaşan Gökçek, oyun videosu yayınladı.

OYUN VİDEOSUNU GERÇEK SANDI

Gökçek, ‘Drone Strike Military War 3D level 1 adlı video oyunundan alınan görüntüleri, TSK’nın yaptığı bir operasyon sanarak sosyal medya sayfasından yayınladı.

Gökçek, video oyunda bulunan bir bölümü paylaşarak “Hay Maşaallah… Aranan layıkını bulur… Umarım Yunanistan ders alır” yazdı.

Gökçek bir süre sonra söz hususu paylaşımını sildi.

Gökçek daha evvel de “PENÇE KARTAL OPERASYONU…” başlığı altında ABD menşeli Medal of Honor (Onur Madalyası) isimli bilgisayar oyununun görüntülerini yayınlamıştı.

ESKİ BEŞİKTAŞLI FUTBOLCUYU GENERAL SANIP PAYLAŞMIŞTI

Gökçek, yine kısa bir süre önce de Beşiktaş’ın eski golcüsü Aboubakar’a montajla giydirilmiş general üniformasını gerçek sanıp sosyal medya sayfasından şehit diye paylaşmış, bu sebeple uzun süre gündem olmuştu.

Gökçek, Türkiye’de yer alan “jelibon” rezervleri açıklamasıyla vatandaşları güldürmüştü. Gökçek, ekonomist Murat Muratoğlu’nun “Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı” esprisini gerçek zannederek, katıldığı bir televizyon programında anlatmıştı.