Online derste cinsel ilişki skandalı: Merve mikrofonun açık

Online derste cinsel ilişki skandalı: Merve mikrofonun açık
Sosyal medyada 'Merve mikrofonun açık' tagi gündem oldu. Peki online ders sırasında cinsel ilişkiye giren Merve isimli kız öğrenci olayı nedir?

Sosyal medya, uzaktan eğitim esnasında cinsel ilişkiye giren kız öğrencinin videosu ile çalkalanıyor. Öğretmenin çok sayıda öğrencisine online olarak ders verdiği esnada kız öğrencilerden birisinin mikrofonun açık kalmasıyla ortaya çıkan görüntüler kısa zamanda gündem oldu.

İnternette yayılan videoda, bir öğretmenin öğrencileriyle konuştuğu sırada ismi Merve olan bir kız öğrencinin mikrofonunu açık unuttuğu ve erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği o sıralarda çıkan sesler rahatlıkla fark ediliyor.

Seslerin bütün öğrenciler tarafından duyulmasının ardından araya girmeye çalışan öğretmen, kız öğrenciye defalarca mikrofonunun açık kaldığı hususunda uyarı yaparken, genç kızın bu uyarıları duymadığı için dikkate almadığı ve araya giren bir erkek öğrencinin "Öğretmenim yayını kapatalım isterseniz" cümlesinin sonrasında video kaydının bittiği görülüyor.