AK Partili Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ın alem videosu ifşa edildi

AK Partili Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ın alem videosu ifşa edildi
AK Partili Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'a ait olduğu iddia edilen bir video ifşa edildi. Videoda Ensar Dündar olduğu iddia edilen kişinin kadınlarla alkol alıp eğlendiği görülüyor. Peki Ensar Dündar kimdir? Ensar Dündar evli mi?

Son zamanlarda AK Partili isimlerin peş peşe uygunsuz görüntüleri yayınlanıyor. Bu furyaya bugün bir video daha katıldı. Sosyal medyada AK Partili Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'a ait olduğu iddia edilen bir ifşa videosu yayınlandı.

Paylaşılan görüntülerde AK Partili Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ın kadınlarla alkol alıp eğlendiği görülüyor. İfşa edilen görüntüler şoke ederken konuyla ilgili Dündar'dan henüz bir açıklama gelmedi.

ENSAR DÜNDAR KİMDİR, EVLİ Mİ?

Ensar Dündar, Hakkari Çukurca İlçesi’nde 1978 yılında dünyaya geldi. İlk, orta öğrenimini Çukurca ilçesinde bitirmesinin ardından lisans eğitimini İşletme Fakültesinde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üstüne yaptı.

Çukurca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü olarak 1997 yılında vazifeye başladı. 6 sene Kızılay Şube Başkanlığı, 3 sene Çukurca Spor Kulübü Başkanlığı, Hakkari İş-Kur İl Müdür Yardımcılığı, Hakkari Valiliği Zarar Tespit Komisyonu Sekretarya Sorumluluğu vazifelerini yapan Dündar, evli ve üç çocuk babasıdır.