Apar topar tutuklanmıştı! Milli Gazete'den tepki çeken Gülşen manşeti

Apar topar tutuklanmıştı! Milli Gazete'den tepki çeken Gülşen manşeti
Şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilere ilişkin sözleri gerekçesiyle tutuklanmasının ardından Saadet Partisi'nin gazetesi 'Sapkın hadsizleşti' manşeti atması tepkilere neden oldu.

Ünlü şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik konuştuğu videonun ortaya çıkmasının ardından tepkilerin odağı haline gelmişti. Hakkında açılan soruşturma kapsamında ise dün gece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü popçunun tutuklanmasının ardından Saadet Partisi'nin gazetesi Milli Gazete, "Sapkın hadsizleşti" ifadeleriyle Gülşen'i hedef almaya devam etti.

Gazete haberinin spotunda "Konserlerindeki gayr-i ahlaki manzaralarla 'sapkınlığın bayraktarlığı'nı yapmaya kadar uzanan şarkıcı, son olarak imam hatiplilere dil uzatınca büyük tepki aldı" ifadelerini kullandı.

Gazete haberde şarkıcıyı hedef alarak şöyle dedi:

"Konser şovları ve neredeyse çıplak denebilecek sahne kıyafetleriyle sık sık tartışmaya sebep olan Gülşen, son olarak imam hatiplileri hedef almasıyla büyük tepki topladı. Gündemde kalmak için her şeyi yapan Gülşen, daha önce sahnede LGBTİ bayrağı açıp, “Beğenmeyen gitsin” demesiyle de eleştirilerin odağı haline gelmişti."