Kim Milyoner Olmak İster'de 'Eren Bülbül yaşasaydı kaç yaşında olacaktı?' sorusu Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı!

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Eren Bülbül yaşasaydı kaç yaşında olacaktı?' sorusu  Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun PKK'lı teröristlerin öldürdüğü Eren Bülbül ile ilgili soru sorarken adeta sesi titredi. Kenan İmirzalıoğlu soruyu sorduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun o zor anları ve Eren Bülbül sorusu...

 Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümünde duygusal anlar yaşandı. Başarılı oyuncu, Eren Bülbül sorusunu okurken ve sorunun yanıtını beklerken zor anlar yaşadı.

YANLIŞ CEVAP VERDİ

Yarışmaya katılan Şevval Gürsoy'a 100 bin TL değerindeki soruda " PKK'lı teröristlerce, 11 Ağustos 2017'de şehit edilen Eren Bülbül, bugün kaç yaşında olacaktı?" soruldu. Çift cevap joker hakkını kullanan Gürsoy, ilk hakkında B şıkkını, ikinci hakkındaysa C şıkkını tercih etti ve doğru cevabı veremedi. Yarışmacı, 30 bin TL'lik baraj ödülünü kazanarak yarışmaya veda etti.

İMİRZALIOĞLU GÖZYAŞINI TUTAMADI 

Yarışmacıyı beklerken kendini zor tutan ve duygusal anlar yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, "Maalesef 15 yaşında o cana kıydılar. Hepimizin kalbini yaktılar. Tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bir Eren Bülbülümüzü kaybettik ama Ayşe annemiz bilsin ki o bütün Türkiye'nin evladı oldu" sözlerini sarf etti.