Kız arkadaşına evlilik teklifine gidiyordu, hastaneye kaldırıldı

Kız arkadaşına evlilik teklifine gidiyordu, hastaneye kaldırıldı
Küçükçekmece'de yaşanan kazada sürücü park halindeki araca çarparak taklalar atmaya başladı. Kazada hafif yaralanan Kemal Özbey'in kız arkadaşına evlenme teklif etmeyi hedeflediği öğrenildi, yaralı adam araçtan arkadaşlarının yardımıyla çıkarıldı.

Küçükçekmece Sefaköy Mahallesi Söğütlüçeşme Sokak'ta yaşanan olayda, kız arkadaşına evlilik teklifi etmek isteyen Kemal Özbey, öncesinde berbere uğradı. Bunun akabinde otomobiline binen Özbey, yaklaşık 20 metre seyir halinde ilerlemesinin ardından direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolda park halindeki bir otomobile çarparak taklalar atmaya başladı. Kazayı gören çevredekiler takla atan otomobildeki Özbey'e yardım etmek için seferber oldu. Kemal Özbey'i sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışan mahalleli, polise ve sağlık ekiplerine de ihbarda bulundu.

İHBARDA BULUNDULAR

Olay yerine itfaiye intikal etti. Otomobilin içinde sıkışan sürücü, arkadaşlarının yardımıyla çıkarılarak sağlıkçılara teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Özbey hastaneye götürüldü. Özbey'in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. İtfaiye ekipleri ise tedbir amaçlı otomobili kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Kazayı gören Yaşar Aybar, "Şoför şu ara sokaktan geldi. Galiba direksiyon hakimiyetini kaybetti. Buradaki araca çarptı sonrasında da takla attı. Sağlık durumu iyi, bir şeyi yok. Bu arabadan sağ çıktı. Ambulans hemen götürdü zaten" ifadelerini kullandı.