Banyo topu dolandırıcılığı iddiaları gündemden düşmüyor! Mağdurlar Ankara'daki fabrikayı bastı

Banyo topu dolandırıcılığı iddiaları gündemden düşmüyor! Mağdurlar Ankara'daki fabrikayı bastı
Sosyal medyada bir süredir 'banyo topu dolandırıcılığı' adı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde sabun üretimi için anlaştıkları fabrikanı önünde mağdur olduğunu ifade eden vatandaşlar toplandı.

Saray Mahallesi’nde toplanan mağdurlar, iddiaya göre, fabrikadan satın aldıkları ürünle sabun ürettiklerini ve belirtilen tarihte satış için fabrikaya getirdiklerini ancak herhangi bir geri dönüş alamadıklarını iddia ettiler.

Fabrika yönetimiyle görüşmek istediğini belirten gruptakiler, alacaklarının ödenmesi için istekte bulundu. Bir süre fabrika dışında bekleyen gruptakiler, yanlarında getirdikleri kolileri fabrika kapısına yığdı.

Fabrika yönetimi aleyhine slogan atan gruptakilerin mevcut bekleyişi devam ediyor. Çevik kuvvet ekipleri fabrikanın önünde güvenlik önlemini aldı.

Mağdur edildiğini savunan Burcu Gökkuş, yaklaşık bir yıldan bu yana malzemeleri fabrikadan aldıklarını daha sonra evde sabun haline getirip tekrar buraya sattıklarını ancak bir süredir paralarını alamadıklarını savundu.

Burçin Çobanbaş ise ürünü teslim ettiklerini ancak parasının bir kısmını alamadığını iddia etti. Umutcan Gökkuş da hasta babasının sabunları tek tek yaptığını ancak emeğinin karşılığını alamadığını belirterek, mağdur edildiklerini dedi.