İzleyici tepkili! Kara Tahta'ya verilen şans neden Seni Kalbime Sakladım dizisine verilmedi?

İzleyici tepkili! Kara Tahta'ya verilen şans neden Seni Kalbime Sakladım dizisine verilmedi?
TRT1'de ekrana gelen 'Seni Kalbim Sakladım' dizisinin 7. bölümüyle final yapma kararı alması, sevenlerini üzdü. İzleyiciler tarafından yapılan eleştirilerde, "Kara Tahta'ya verilen şans neden Seni Kalbime Sakladım dizisine verilmiyor" eleştirileri sosyal medyada gündem olurken, başrolde olan Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci ikilisi çok beğenilmişti.

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları ile izleyenin dikkatini çekerken dizinin final kararı aldığı gündeme geldi. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin yer aldığı romantik komedi türündeki dizi, perşembe akşamları ekrana geliyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisi neden final yapıyor?,

SENİ KALBİME SAKLADIM FİNAL Mİ, NEDEN BİTİYOR?

Yaz döneminde TRT1 ekranlarında yayına hayatına başlayan Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrollerinde Sevda Erginci ile Ekin Mert daymaz yer alıyor. Dizinin 7. bölümde final yapacağı haberi gündeme geldi.

7. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

''TRT’de ekrana gelen “Seni Kalbime Sakladım” dizisi için de final kararı alındı. Başrollerini yıldız isimler Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı dizi 7. bölümde ekrana veda edecek.'' ifadelerini kullandı. Final kararına tepkiler izleyicilerden geldi. TRT1'de yayınlanan Kara Tahta dizisi de final kararından dönmüştü. İzleyiciler ise bu fedakarlığın neden Seni Kalbime Sakladım dizisine verilmediğini sordu. 

SENİ KALBİME SAKLADIM OYUNCULARI

Sevda Erginci - Zeynep Gören
Ekin Mert Daymaz - Civanmert Korkmaz
Gökçe Akyıldız - Deren Tokgöz
Mehtap Bayri - Türkan Korkmaz
Elçin Afacan - Reyhan Korkmaz
Evren Duyal - Firuze/Firu
Osman Alkaş - Yusuf Abdullah Gören
Gülseren Gürtunca - Adalet Gören
Tarık Ündüz - Canberk
Berke Üsdiken - Güven
Ali Öner - Mete
Emre Taşkıran - Pamir
Derda Yasin Yanal - Olcay
Sibel Aytan - Suzan/Suzi