Ağrı'da Savcı Sayan ile Ağrıspor başkanı birbirine girdi! Silahlı saldırı düzenlendi

Ağrı'da Savcı Sayan ile Ağrıspor başkanı birbirine girdi! Silahlı saldırı düzenlendi
Ağrı'da Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım arasındaki gerilim tırmandı. Mehmet Yıldırım'ın evine silahlı saldırı düzenlendi. Önceki gün de Savcı Sayan ve adamları şehirde silahlarla yürümüştü. Peki Ağrı'da neler oluyor? İşte detaylar...

Önceki gece Ağrı’da Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın adamları olduğu öne sürülen kişilerin ellerinde uzun namlulu silahlarla sokaklarda yürüyüş yapmış ve bu görüntüler sosyal medyada gündeme oturmuştu.

Gövde gösterisinin ardından dün gece Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım’ın evine silahlı saldırı yapıldı. Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım’ın evine kim saldırı düzenledi? Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım’ın evine saldıranlar kim? Bu soruların cevapları merak ediliyor.

AĞRISPOR BAŞKANI'NIN EVİNE SİLAHLI SALDIRI

Geçtiğimiz günlerde Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, Savcı Sayan’ı eleştirmiş ve istifasını talep etmişti. Dün ise Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım’ın evine silahlı saldırı yapıldığı öne sürüldü.

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım’ın evinin önünde silahlı çatışma çıktığı öne sürüldü! Saldırganların kimliği şimdilik tespit edilemedi. Fakat Savcı Sayan’ın iki gün önce Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım’ın marketine silahlı baskın yaptığı öne sürülmüştü. Ayrıca Yıldırım, Sayan hakkında yolsuzluk suçlamalarında bulunmuştu.

SAVCI SAYAN'IN ADAMLARINDAN SİLAHLI ŞOV

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan arasındaki tansiyon sokakta silahlı yürüyüşe dönüşmüştü. Peki ne oldu da iki isim birbirine girdi?

Öne sürülene göre Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım Ağrı 1970 Spor’u kulübün borçları nedeniyle devretmek istedi. Bu çerçevede Doğubayazıtlı iş insanı Bişar Çoktin ile görüştü. Fakat Çoktin kulübü alması durumunda kulübün adında ve renklerinde değişiklik yapacağını söyledi. Ağrı Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ağrı 1970 Spor’un onursal başkanı Savcı Sayan ise buna izin vermeyeceklerini belirtti ve kulübü kendisinin almak istediğini kaydetti. Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım ile Savcı Sayan her hususta anlaşmaya varmıştı. Fakat sebebi bilinmeyen bir biçimde bir anda ikili arasındaki anlaşma bozuldu. İkili birbirlerine tehditle ve algı yönetimi ile suçladı.