İstanbul'da sel felaketi yaşanırken, Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olması gündem olmuştu! Mehmet Akif Ersoy'un İmamoğlu'na tepkisi böyle oldu!

İstanbul'da sel felaketi yaşanırken, Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olması gündem olmuştu! Mehmet Akif Ersoy'un İmamoğlu'na tepkisi böyle oldu!
Habertürk televizyonundan Mehmet Akif Ersoy, İstanbul'da yaşanan sel felaketine rağmen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olmasına böyle tepki gösterdi.

Habertürk televizyonundan Mehmet Akif Ersoy, İstanbul'da yaşanan sel felaketine rağmen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olmasına böyle tepki gösterdi. İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağışlar, pek çok ilçede su baskını ve sele neden oldu. İstanbul yaz ortasında doğal afeti yaşarken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise şu sıralar Muğla'nın Fethiye ilçesindeki tatiline devam ediyor. 10 Temmuz 2022 İmamoğlu'nun tatilde olması gündeme bomba gibi düşerken, sosyal medyada da bu haber viral oldu.

EKREM İMAMOĞLU NEREDE?

Günler öncesinden yapılan hava muhalefeti uyarılarına rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şehir dışında olması vatandaşı çileden çıkardı. Siyaset ve haber dünyasından pek çok isim de İmamoğlu'nu eleştirdi. O isimlerden biri de Habertürk kanalı moderatörü gazeteci Mehmet Akif Ersoy oldu. Ersoy, Fethiye tatiline devam eden İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

Ünlü gazeteci ve sunucu Ersoy, bayrama rağmen devlet görevlilerinin işinin başında olduğunu hatırlattı. Ve şunları söyledi:

"İçişleri Bakanı Hakkari’de, Vali Ali Yerlikaya Esenyurt’ta, Sayın Ekrem İmamoğlu nerede? Günler öncesinden İstanbul'da sel felaketi yaşanacağı belliydi. Biz isterdik ki, Sayın İmamoğlu da o çalışmalara katılsın, vatandaşı bilgilendirsin. Ama kendisi böyle durumlarda şehir dışında olmakta ısrarcı. Takdir İstanbulluların."

Mehmet Akif Ersoy, programdan sonra Twitter hesabından da bu konuda rahatsızlığını dile getirdi. Öte yandan Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından şehir dışında olduğunu doğruladı. Tüm hemşehrilerine huzurlu bayramlar dileyen İBB Başkanı, İstanbul'un sıradışı bir yağışı az sorunla atlattığını ifade etti.