Burcu Özberk ve Alp Navruz ikilisinden bambaşka bir dizi geliyor! Ne romantik komedi, Ne de drama!

Burcu Özberk ve Alp Navruz ikilisinden bambaşka bir dizi geliyor!  Ne romantik komedi, Ne de drama!
Son dönemlerde hayran kitlesi gittikçe artan oyuncu Burcu Özberk, genç kuşağın da ilgisini çekiyor. Dramda olduğu kadar romantik komedide de çok başarılı bulunan oyuncu, bu kez asker bir dizi ile ekrana gelmek için hazırlanıyor. Özberk'in rol arkadaşı Alp Navruz olduğu konuşuluyor.

Henüz bir kulis bilgisi olarak gündeme gelse de oyuncunun yeni dizisi ve yeni partneri ile ilgili bilgiler, şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı. Bu kez, bir döneme damgasını vuran Savaşçı dizisi gibi asker kökenli yeni bir dizide ismi geçiyor Burcu Özberk’in…

ASKERİ BİR DİZİDE OYNAYACAĞI KONUŞULUYOR

Ekranlara ilk kez Muhteşem Yüzyıl dizisiyle gelen Burcu Özberk, ardından rol aldığı Güneşin Kızları ile hızlı bir çıkış yakalamıştı kariyerinde. Başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı ve yine romantik komedi türündeki Afili Aşk ile de çok başarılı bulunmuştu. Ardından Çocukluk dizisinin erken finali ile hüsran yaşamıştı. Aşk Mantık İntikam ile ekrana dönen oyuncu, bu dizi ile de çok konuşulmuştu.

ALP NAVRUZ PARTNERİ Mİ OLACAK?

Bu kez Gold Film tarafından çekilecek askeri bir dizide rol alacağı iddia edilmekte oyuncunu. Dizi, bir süredir Alp Navruz ile anılıyordu. Kadın başrolün kim olacağı da merak konusuydu. Yeni dizide bir askeri canlandıracak olan Alp Navruz’un partnerini Burcu Özberk’in oynama ihtimali, şimdiden hayranlarını heyecanlandırmış durumda.

Konuyla ilgili gelişmeler yakında daha da netleşecektir. Fakat son dönemin başarılı jönlerinden Alp Navruz ve yine başarılı oyuncularından Burcu Özberk’in partnerliği merakla bekleniyor. İkisi de rol aldıkları yapımlarda oyunculuğu ile beğeni toplayan Özberk ve Navruz, şimdiden birbirlerine yakıştırılmaya başlandılar bile sosyal medyada…