Kalben’in Evinde Bulunan Skunk Uyuşturucu Nedir?

Kalben’in Evinde Bulunan Skunk Uyuşturucu Nedir?
Kalben’in gözaltına alınması sonrasında yapılan resmi açıklamada skunk uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Peki, skunk uyuşturucu nedir? Ünlü isim neden gözaltına alındı?

Türkiye’nin sevilen seslerinden Kalben Sağdıç’ın evine bugün narkotik polisleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Cihangir’deki evinde arama yapan ekipler, uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Yapılan operasyon sonrasında Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürülen ve hakkında işlem başlatılan Kalben Sağdıç’ın evindeki skunk uyuşturucu sosyal medyada gündem oldu.

Kalben Sağdıç’ın Evinde Uyuşturucu Bulundu

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon sonrasında basın açıklaması yaparak durum hakkında bilgi verdi. Evde yapılan aramada 3 parça halinde toplamda daralı ağırlığı 15 gr gelen skunk maddesi ele geçirildiği ifade edildi. Uyuşturucu maddenin yanı sıra 2 bin Euro, 750 dolar ve 1500 lira para da ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanımının yanı sıra imal ve ticaret kapsamında da hakkında işlem yapılan Kalben Sağdıç’ın TCK’nın 188. maddesi kapsamında işlem göreceği öğrenildi.

kalbenin-evinde-bulunan-skunk-uyusturucu-nedir.png

Skunk Uyuşturucu Nedir?

Skunk uyuşturucu nedir sorularının sorulmasına neden olan bu basın açıklaması, sosyal medyada da geniş yer buldu. Uyuşturucu türleri arasında en tehlikeli ve etkili maddelerden olan skunk, doğrudan beyine etki etmektedir. Beyinde ciddi tahribatlara yol açabilen skunk uyuşturucu, laboratuvarda üretilen özel bir ürün. Kenevirin özel bileşenlerle laboratuvarda üretilmesiyle elde edilen skunk uyuşturucu, esrar gibi zararlı ürünlerden 20 kat daha fazla bağımlılık etkisi yapıyor.