Survivor'da Hızlandırılmış Elemeler Başlıyor! İşte Yeni Kurallar

Survivor'da Hızlandırılmış Elemeler Başlıyor! İşte Yeni Kurallar
Survivor All Star’da hızlandırılmış elemeler başlıyor. Son elenen isim belli olduktan sonra Survivor’da yeni sisteme geçilecek.

Survivor All Star’da dün akşam oynanan eleme oyunu ile potaya giren son isim belli oldu. Konseyde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, hızlandırılmış elemeler ile Survivor’da hızlı bir eleme sürecine geçileceğini söyledi.

Survivor’da Dün Akşam Eleme Adayları Belli Oldu

Survivor All Star'da dün akşam oynanan oyunların ardından son eleme adayı da belli oldu. Mavi takım 12-3 gibi farklı bir skor ile yenildi. Eleme adayı Furkan olurken potaya giren isimler Yunus Emre, Batuhan Karacakaya, Sercan Yıldırım oldu. Eşleşmelerde ise Yunus Emre ile Sercan, Furkan ile Batuhan oldu.

Survivor’da Erkek – Kadın Yarışmaları Başlıyor

Konseyde yeni sistemi açıklayan Acun Ilıcalı, “Kırmızı ve Mavi Takım olarak son ada konseyiniz bu akşamdı. Peki bundan sonra ne olacak? Çok önemli gelişmeler olacak. Sistemde farklılıklar olacak. Survivor'da bundan sonra kadın erkek karışık aday olabileceksiniz. Yani düellolarda erkek ya da kadın olma zorunluluğu yok.” dedi. Kırmızı ve mavi takımların artık sona erdiğini de aktaran Acun Ilıcalı, kaptanlık sistemine geçileceğini ifade etti. 4 günlük periyotlara geçilecek Survivor’da 3 gün dokunulmazlık oyunu oynanacak 4. günde eleme yapılacak.

survivorda-hizlandirilmis-elemeler.jpg

Acun Ilıcalı “3 dokunulmazlık 3 aday ve 4. aday haftanın en kötü performansı olacak. Eğer bu kişi zaten adaysa onun bir üstündeki aday olacak. Yani aday olmayanlar arasında en kötü performanslı olan aday olacak. Şayet eşitlik varsa genel performansa bakılacak. Eğer yüzdeler de eşitse aldığı galibiyet sayısı fazla olana bakılacak. Ama yüzdelerin eşit olması pek olası görünmüyor' diyerek yeni sistemi anlattı.