Bursa’da Başkan Mustafa Bozbey’den Yeğeni Furkan Bozbey’e Kıyak

Bursa’da Başkan Mustafa Bozbey’den Yeğeni Furkan Bozbey’e Kıyak
Bursa’da Başkan Mustafa Bozbey’in yeğeni Furkan Bozbey’e şirket yöneticiliği vermesi, sosyal medyada büyük tepki topladı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre CHP’nin adayı Mustafa Bozbey göreve başladı. Göreve gelmesinin ardından şirketlerdeki yönetimlerde değişiklikler yapan Başkan Bozbey’in son atadığı ismin yeğeni olması tepki çekti. Belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak atanan Furkan Bozbey’in bu durumu sosyal medyadan açık bir şekilde yazarak paylaşması sonrasında olay ortaya çıktı.

Furkan Bozbey BURKENT’in Başına Getirildi

Furkan Bozbey konuyla ilgili detayları sosyal medya hesabından duyurdu. Instagram’da Mustafa Bozbey ile olan fotoğrafları paylaşan Bozbey, bu fotoğrafa “BURKENT yönetimi Bursa’mıza hayırlı olsun” mesajını yazarken sosyal medya profiline de BURKENT Yönetim Kurulu Başkanı unvanını ekledi.

mustafa-bozbey.jpg

Yoğun tepkiler sonrasında Başkan Mustafa Bozbey’den bir açıklama gelmese de Furkan Bozbey sosyal medya hesabını gizliye çevirerek yaptığı bu değişiklikleri sildi.