Hesabınıza Para Geldi 777 Mesajı Nedir? X’te Neden Gündem Oldu?

Hesabınıza Para Geldi 777 Mesajı Nedir? X’te Neden Gündem Oldu?
Türkiye’de bugünün TT konuları Hesabınıza Para Geldi 777 mesajı oldu. X’te popüler olan bu başlık herkesi de meraklandırdı…

777 sayısı son dönemlerde olumlarda kullanılmasıyla öne çıkıyor. X’te bugün TT olan Hesabınıza Para Geldi 777 mesajı ise tüm kullanıcıları meraklandırdı. Türkiye’de binlere mesajın atıldığı bu başlığın neden açıldığı, 777 sayılarının ne anlama geldiği merak ediliyor.

Hesabınıza Para Geldi 777 Nedir, Ne Anlama Geliyor?

Numerolojide koruyucu bir melek olduğuna inanılan 777 sayısı, bu nedenle numeroloji ve bu alanla ilgili diğer alanlarda sıklıkla kullanılıyor. Şans ve başarıyı simgeleyen bu sayılar, hangi cümlenin sonuna getirilirse uğur getireceğine ve bu durumun da gerçekleşeceğine inanılıyor. Son dönemlerde Türkiye’deki hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon yaşandığı için kullanıcılar çoğu zaman espri yaptığı bu konuyu, bir ihtimal diyerek kullanmaya başladı.

hesabiniza-para-geldi-777-mesaji.jpg

Kısa süre içinde X’te bir akım haline gelen bu konu, Hesabınıza Para Geldi 777 Mesajı başlığının TT olmasına neden oldu. Gerçeklikle bir ilgisi olmayan ancak şans ve iyi niyet ile yapılan bu paylaşımlar, X’te kafaların karışmasına neden oldu.