Bircan Bali'den çok konuşulan iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği bu nedenle mi bitiyor? Hadise düşük mü yaptı?

Bircan Bali'den çok konuşulan iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği bu nedenle mi bitiyor? Hadise düşük mü yaptı?
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanacakları iddiaları magazin gündemini meşgul ediyor. Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, Hadise hakkında bomba bir iddia ortaya attı. Bali, Hadise’nin 3,5 aylık hamile olduğunu ve bebeğini düşürdüğünü ileri sürdü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evliliğine ilişkin dedikodular alevlendi. Hadise geçtiğimiz günlerde verdiği konserde gözyaşlarını tutamamıştı. Dinçerler’in evlenme teklif ederken hediye ettiği evlilik yüzüğünü son iki konserinde takmayan şarkıcının eşinin doğum gününü sosyal medyada kutlamaması da dikkat çekmişti.

Magnolia Bakery’nin Türkiye’deki ilk şubesini açan Dinçerler’in de açılış davetinde alyansını takmadığı ortaya çıktı. İddiaya göre evlilikteki krizin nedeni, Dinçerler’in çocuk istemesine rağmen Hadise’nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya henüz sıcak bakmaması. Annelerinin çifti barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği de konuşulanlar arasında.

Geçtiğimiz nisan ayında evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılık iddiasıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor. Yakın çevreleri de çiftin konu hakkında konuşmak istemediğini söylüyor.

HAMİLELİK İDDİASI

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından biri olan Bircan Bali, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliğinde yaşanan olayları anlatırken '' Hadise 3.5 aylık hamile! Kesin bilgi...'' diyerek herkesi şoke etti.

ÇOCUĞU DÜŞÜRDÜ İDDİASI

Bali açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Benim bildiğim bir şey var korktuğum da bir şey var. Hadise kesin bilgi hamile ve işini de hamilelikten dolayı iptal etti. Gözyaşlarının sebebi çocuğu düşürmek olabilir mi? Şimdi korkuyorum çocuk tedaviyle oldu hamileliği mi sonlandı yoksa hamile olduğu için mi duygusal... Tedaviyle gerçeklemiş bir gebelik var onları rahat bırakmak lazım"