Zehra Güneş sevgilisiyle tekne pozunu paylaştı!

Zehra Güneş sevgilisiyle tekne pozunu paylaştı!
VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda oynayan Zehra Güneş sevgilisi ile tekne pozunu paylaştı. Peki Zehra Güneş'in sevgilisi var mı? Zehra Güneş'in sevgilisi kim?

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ta oynayan Zehra Güneş, bu defa özel hayatı ile gündem oldu.

Elle Stylish Awards töreninde Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü elde eden Zehra Güneş, sevgilisi Eren Dişli'yle fotoğrafını yayınladı.

Geride bıraktığımız aylarda Dişli ile yeni bir aşka başlayan Güneş, teknede verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı. Güneş, "İyi ki! Hep ol yanımda" notunu yazdı.

7 Ocak'ta vizyona giren Nalan filminin galasına giden filmin yapımcısı Eren Dişli, galaya Zehra Güneş ile beraber gelmişti. İkilinin aşk yaşadığı söylentisi galayla beraber kesinleşmişti.

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999 İstanbul Kartal'da dünyaya gelen Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başladı. İki yıl peş peşe hem yıldız hem gençlerde Türkiye şampiyonu oldu. 15 yaşındayken 2. Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak oynadı. Aynı sezon hem PAF takım hem genç takımda Türkiye şampiyonluğu elde etti. 2015-2016 sezonu VakıfBank'ın 3. Lig'den 2. Lig'e şampiyon olarak çıkartan takımında oynadı.

2016-2017 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak oynadı. Sezon bitiminde Vakıfbank Genç Takımı'yla tekrar Türkiye şampiyonu oldu. 2017-2018 sezonundan beri VakıfBank A Takımı'nda forma giyen Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

Zehra Güneş, Yıldız Milli Takımı'yla dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof şampiyonluğu, Genç Milli Takım forması ile Avrupa üçüncülüğü, Dünya dördüncülüğü, U23 Milli Takımı'yla da Dünya şampiyonluğu elde etti. 1999 doğumlu orta oyuncu, A Milli Takım formasıyla 2018 FIVB Milletler Ligi ve 2019 Kadın Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya sahibi oldu. Zehra Güneş, 2020 Tokyo Olimpiyat Elemeleri'nde birinci olarak 2020 Tokyo Olimpiyatları biletini elde eden Filenin Sultanları'nın kadrosunda oynadı.