Oktay Kaynarca 15 yıllık dostunu kaybetti! Acısını sosyal medyadan paylaştı! "Hep iyi çocuk oldun"

Oktay Kaynarca 15 yıllık dostunu kaybetti! Acısını sosyal medyadan paylaştı! "Hep iyi çocuk oldun"
Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın 15 yıldır birlikte yaşadığı Haydut isimli köpeği hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram sayfasından duyuran Kaynarca, sevimli dostuna duygusal sözlerle veda etti. Ünlü oyuncunun paylaşımına düştüğü not ise herkesi hüzünlendirdi.

Yeni dizisiyle ekrandaki başarısını devam ettiren oyuncu 15 yıllık dostu, köpeği Haydut’un ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncu köpeğini kaybettiğini sosyal medyada duyurdu. Oyuncu, köpeğinin kendisini bekleyip vedalaştıktan sonra ebedi yolculuğuna çıktığını ifade ettiği paylaşımında, “Güle güle Haydut, güle güle arkadaşım” ifadelerini kullandı.

ACISINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Oktay Kaynarca; “Güzel oğlum, hep iyi bir çocuk oldun,çok şey yaşadık beraber, karşılıksız sadece sevgiye dayalı. Uğurlar olsun Haydut’um…” sözleriyle 15 yıllık dostuna veda etti.  Oktay Kaynarca’nın hayranları da oyuncunun paylaşımına acısını paylaştıklarını ifade eden yüzlerce yorumda bulundular. Aynı zamanda yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başarısıyla adından söz ettiren Oktay Kaynarca’nın köpeği Haydut ile birlikteki sıcacık pozları instagramdaki takipçilerine de duygu dolu anlar yaşattı. Instagram’da 1.8 milyon takipçisi bulunan oyuncuya çok sayıda ‘Başınız sağolsun’ mesajı geldi. Hayranları  yorumlarıyla, Oktay Kaynarca’nın yanında olduklarını dile getirdiler.