Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun paylaştığı fotoğrafla olay oldu! Giydiği file çorapla...

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun paylaştığı fotoğrafla olay oldu! Giydiği file çorapla...
Cinsiyet değiştiren ve sonrasında estetik yaptıran Mika Raun her hareketiyle olay oluyor. Sosyal medya fenomeni son olarak verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti. İç çamaşırı ve file çorapla paylaşım yapan ünlü fenomen, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Armağan Çağlayan'a katılarak ayda 50 bin lira harcadığını söylemesiyle olay olan Mika Can Raun kazandığı paraları cinsiyet değiştirme ameliyatına ödedi. Önce alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çenesinden geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Mika Can Raun ardından ise göğüs ve kalça estetiği yaptırmıştı.

TÜM ESTETİĞİNİ 2 BUÇUK MİLYON TL'YE YAPTIRMIŞ

Gökhan Çınar'a konuk olan Mika Raun son olarak ise cinsiyet değiştirme operasyonuna ödediği parayı açıkladı. Fenomen Raun tüm operasyonları Türkiye'de olmadığını söyleyerek "Tüm işlemler için 2 buçuk milyon gitti" dedi. Değişimiyle dikkat çeken Mika Raun, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak, file ve iç çamaşırlı pozlarını paylaşan Raun, sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kişi, 'Bilmesem doğuştan kadın derdim' yorumlarında bulundu.