İbrahim Çelikkol hangi sosyetik güzelle beraber? Sevgilisi kim?

İbrahim Çelikkol hangi sosyetik güzelle beraber? Sevgilisi kim?
Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, arkadaşım dediği Birce Akalay ile yakınlığı merak edilirken, Çelikkol'un başka biriyle aşka yelken açtı. Her yer aldığı projede izleyiciyi kendisine hayran bırakan oyuncunun özel hayatı da merak konusu. Peki, İbrahim Çelikkol sevgilisi kim? Natali Yarcan kimdir? Natali Yarcan kaç yaşında, nereli?

 Haziran ayında eski eşi Mihre Mutlu ile olan evliliğini sonlandıran İbrahim Çelikkol'un adı Natali Yarcan ile anılmakta. Simurg Inn'in sahibi Dilara Karabay'ın mekanında denk gelip tanışan ikilinin 1 aydır aşk yaşadığı iddia ediliyor. Peki, İbrahim Çelikkol sevgilisi kim? Natali Yarcan kimdir? Natali Yarcan kaç yaşında, nereli?

İBRAHİM ÇELİKKOL SEVGİLİSİ KİM?

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Mihre Mutlu ile evliliklerini sonlandıran İbrahim Çelikkol şimdi ise sosyete bilinen isimlerinden Natali Yarcan ile aşk yaşıyor. İbrahim Çelikkol ile 1 aydır aşk yaşadıkları iddia edilen Natali Yarcan'ın kim olduğu merak ediliyor. Bilinen yemek kitapları yazarı olan Natali Yarcan, TV programcısıdır. Birkaç sene önce evliliğini sonlandıran Yarcan'ın eski evliliğinden bir çocuğu var. Doğa ile iç içe olmayı seven Natali Yarcan ve İbrahim Çelikkol'un Simurg Inn'in sahibi Dilara Karabay'ın mekanında denk gelip tanışan ikilinin 1 aydır aşk yaşadığı iddia ediliyor. İstanbul Üniversite'sinde İngiliz Filolojisi okuyan Yarcan, Virgina Marymount Üniversitesi'nde pazarlama alanında master yaptı. Uzun zamanlar boyunca kimya sektöründe çalışan Yarcan şimdilerde ise ünlü yemek kitapları ile tanınıyor.