Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi çabuk unuttu! Yeni aşkı Sedef Bekiroğlu kim? Sunuculuk mu yapıyor?

Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi çabuk unuttu! Yeni aşkı Sedef Bekiroğlu kim? Sunuculuk mu yapıyor?
Selin Ciğerci'yle olan evliliklerini ikinci kez bitiren Gökhan Çıra, vakit kaybetmeden yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla yeni aşkını ilan eden Çıra'nın sevgilisi Sedef Bekiroğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Peki, Sedef Bekiroğlu kim, kaç yaşında? Sedef Bekiroğlu ne iş yapıyor?

2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra 2021 Eylül'de ani bir kararla boşandı. Ayrılık sürecine katlanamayan çift, 16 Mayıs tarihinde yeniden nikah masasına oturarak evlendi. Evliliklerine ikinci şansı veren çiftin mutluluğu uzun sürmedi ve geçtiğimiz ay 2. defa boşandılar. Yaşanan ayrılığın ardından özel hayatıyla sürekli gündeme gelen Gökhan Çıra, yeni aşkını sosyal medya hesabından ilan etti. Çıra'nın paylaşımlarından sona yeni sevgilisi Sedef Bekiroğlu'nun hayatına dair bilgiler birçok kişi tarafından merak konusu oldu.

SEDEF BEKİROĞLU KİM?

Eski sunucu Sedef Bekiroğlu, şuan Ofsayt isimli YouTube kanalı üzerinden sosyal medya fenomenlerini ve gündem olan isimleri ağırladığı bir program yapıyor. Akrep burcu olan Bekiroğlu güzelliğiyle dikkat çekiyor.