Hadise konserde gözyaşlarına boğulmuştu! Yüzükler yok oldu, bomba Hadise ve Mehmet Dinçerler iddiası

Hadise konserde gözyaşlarına boğulmuştu! Yüzükler yok oldu, bomba Hadise ve Mehmet Dinçerler iddiası
Nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin boşanacağı iddiaları magazin gündemini sarstı. Hadise, eşinin hediyesi olan yüzüğü iki konserdir takmazken Dinçerler'in de alyansı çıkardığı fark edildi.

Hadise'nin son konserinden yayınlanan videolar çok konuşulmuştu. "Küçük Bir Yol" şarkısını söylediği sırada birden bire gözyaşlarına boğulan Hadise hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Mart ayında nişanlanan ve Nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde kriz olduğu ve boşanmak üzere oldukları öne sürülüyor.

İlişkilerinin ilk zamanlarında sık sık kamera karşısına geçen ve sosyal medya fotoğraf paylaşan çift bir süredir birlikte görülmüyor.

Yakın zamanda eşiyle görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününde de hiçbir paylaşımda bulunmamıştı.

SON İKİ KONSERDE YÜZÜK YOK

Hadise evlendikten sonra verdiği tüm konserlerinde Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi sırasında kendisine verdiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü hep takmış, ancak ünlü popçunun son iki konserinde yüzüğünü takmaması özellikle dikkat çekmişti.

Bir süredir eşinin konserine gitmeyen Mehmet Dinçerler önceki gün yeni mekânın açılışında ünlü isimleri ağırladı. Hadise söz konusu açılışta eşini yalnız bıraktı. Mehmet Dinçerler ise evlendikten sonra ilk kez alyansını takmadan objektiflere yansıdı.

Konu hakkında pek çok farklı yorum gelirken, ünlü çiftten ise resmi bir açıklama gelmedi.