Aşk dedikoduları durmak bilmiyor! Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması

Aşk dedikoduları durmak bilmiyor! Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması
İbrahim Çelikkol’la birlikte tatile çıkan Birce Akalay, aşk söylentilerine sinirlendi. Çelikkol ile senelerdir arkadaş olan ve ili yapımda başrolü paylaşan Akalay, “İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Üzülüyorum bu haberlere.” ifadelerini kullandı.

Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden basın mensuplarına yakalandı. Kaz Dağları’nda tatil yapan ünlü oyuncu, “Orada arkadaşımın oteli var, gidip kendimi dinlemeyi seviyorum. Bodrum’a da gittim, annemle babam da orada yaşıyor. Keyifli bir yaz oldu” diye konuştu.

"NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ARTIK"

Akalay, iki projede birlikte rol aldığı meslektaşı İbrahim Çelikkol’la tatilde de görüntülenmiş, ikili hakkında aşk dedikoduları başlamıştı. Oyuncu, konuyla ilgili sorular üzerine istan etti. Akalay, “İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Yani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum, bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz mı? Acaba bu, niye bu kadar anormal? Bir yandan da sinir bozucu, gülüyorsun bir süre sonra.” dedi.

"BÖYLE ŞEYLER OLUR HAYATTA"

Birce Akalay’a “İyi arkadaşlıklar aşka dönüşebilir” denildi. Oyuncu şunları söyledi:
“Tabii ki böyle şeyler olur hayatta. Hiçbir şey imkânsız değil. Ama bizim öyle bir durumumuz yok. İnsanların bunu kendilerine malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum. Ve hiç etik bulmuyorum. Ailece görüşüyoruz, birlikte tatil yapıyoruz. Birtakım söylemlere şahit olduğumda da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet, böyle hayranlar var, yakıştıran eden. Görüyoruz sosyal medyada. Onları çok safiyane buluyorum. Ama bazıları bunu kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor.”

"SAKLAMIYORUM ZATEN"

Uzun süredir kalbi boş olan Birce Akalay, “Hiç kimse yok hayatımda. Gayet iyiyim, mutluyum şu anda. İşimle uğraşıyorum. Böyle bir odakta iyiyim şu an ama bir gün bir şey olursa görürsünüz. Ben çok saklamıyorum zaten” dedi.