Hande Erçel ile Miguel Angel Silvestre arasında aşk mı doğuyor? İşte detaylar...

Hande Erçel ile Miguel Angel Silvestre arasında aşk mı doğuyor? İşte detaylar...
Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hande Erçel, İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre'nin yakın markajına girdi. Daha önce Hande ile ilgili paylaşım yapan Miguel Angel Silvestre son hareketiyle dikkat çekti.

Hande Erçel, ilk olarak ünlü olmaya başladığı zamanlarda kendisi gibi oyuncu olan Burak Serdar Şenal ile aşk yaşamıştı fakat kısa sürmüştü.

Kariyerinin ilk zamanlarında da Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşamıştı. Bu aşk ise 2 yıl süresince doludizgin sürmesinin ardından bitmişti.

İKİ ARKADAŞIN ARASINI AÇTI

Ekin Mert Daymaz ile 2 senelik ilişkisini bitiren Hande Erçel, Mehmet Dinçerler ile sevgili oldu. Dinçerler üstelik Daymaz'ın yakın arkadaşıydı. Bu sebeple Mehmet Dinçerler ve Ekin Mert Daymaz'ın arası açıldı.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkı ise, 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde başladı. İlk olarak arkadaş olduklarını belirtseler de bunu daha fazla gizleyemediler. Dizinin bitmesinden sonra da ikili ayrıldı.

AŞK HAYATI ÇOK HIZLI

Kerem Bürsin ile ayrılan Erçel'in ismi kısa zamanda oyuncu Kaan Yıldırım ile anılmaya başladı. Kerem Bürsin ayrılığının sonrasında Halka dizisindeki rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile sevgili olan Hande Erçel, yurt dışında sevgilisi ile el ele kameralara yakalanmış ve aşk resmen kanıtlanmıştı.

Kısa zaman önce Londra ve sonrasında Marmaris'te aşk tatili yapan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın mutluluğu da çabuk bitti.

İSPANYOL HAYRANI TAKİPTE

Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre, şu esnalarda hayatında kimse bulunmayan oyuncu Hande Erçel'e ilgi gösteriyor gibi duruyor.

Silvestre, geride bıraktığımız Mayıs'ta kendisiyle çalışmak istediğini belirten Erçel'in fotoğrafını 4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından paylaşıp, "Canım Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim. Ben de seninle çalışmayı isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Yaklaşık 1 senedir güzel oyuncuyu yakından izleyen İspanyıl oyuncu, Erçel'in sosyal medya sayfasından paylaştığı son fotoğrafa da gülücük emojisi koyup bir defa daha dikkatleri üstüne çekti.