Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde rüzgar estiren 'Cevher' karakteri kim? Şimdi ne yapıyor?

Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde rüzgar estiren 'Cevher' karakteri kim? Şimdi ne yapıyor?
Arka Sokaklar dizisinde yer alan Nail Kırmızıgül, 'Cevher' rolüyle çok sevilmişti. Şu sıralar oyuncunun ne yaptığı merak ediliyor.

Arka Sokaklar Cevher kimdir, kim oynuyor, daha önce hangi dizilerde oynadı soruları bu aralar merakla soruluyor. Yıllar içinde birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu, özellikle Arka Sokaklar dizisi hayranları için unutulmaz isimlerden birisiydi. Arka Sokaklar’da Komiser Mesut’un geçmişten gelen özel tim arkadaşı olan Cevher, teröristlerin arasına katılmış ve ekibi bir hayli uğraştırmıştı. Dizinin 8 ve 12. sezonları arasında zaman zaman yer alan Kırımızıgül, Cevher karakteri ile şimşekleri üzerine çekmişti.

NAİL KIRMIZIGÜL'ÜN CEVHER ROLÜ ÇOK SEVİLMİŞTİ

Son olarak 2017 yılında Evlat Kokusu dizisinde Özcan olarak izlediğimiz Kırımızıgül, dil eğitimi için İspanya’ya gitti. Nail Kırmızıgül, “Arka Sokaklar" dizisinde Cevher karakteriyle rol alıyor. Mesut Komiser’in (Şevket Çoruh) uzun yıllar önce Güneydoğu'da birlikte çalıştığı, eski bir özel harekat polisi olan, “Cevher Şanlı” karakterini canlandırıyor. Aradan geçen yıllar her şeyi ve herkesi değiştirmiş, eski dost Cevher, bugün Mesut'un düşmanı olmuştur. Avcı Cevher , hem Mesut'tan intikamını almak hem de şehri terör eylemleriyle ayağa kaldırmak için yeniden sahaya dönmüştür. Nail Kırmızıgül 3 Eylül 1965 tarihinde Gaziantep), Türk oyuncudur. Yılan Hikâyesi dizisinde oynadığı "Komiser Cem" karakteriyle tanınmıştı