Aşkta mutlu son! Survivor şampiyonları Ogeday ve Nisa nişanlanıyor!

Aşkta mutlu son! Survivor şampiyonları Ogeday ve Nisa nişanlanıyor!
Bir süredir aşk yaşayan Survivor şampiyonları Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı nişanlanmayı planlıyorlar.

Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem adlı dizinin setinde tanışan Ogeday ve Nisa, Survivor All Star 2022 öncesi sevgili olmuş ve yarışmaya sevgili olarak başlamışlardı. Aşklarını çok göz önüne yaşamak istemeyen iki yarışmacı bu hareketleri ile büyük alkış almışlardı. İlişkilerini reklam malzemesi olarak kullanmayan Ogeday ve Nisa ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

AŞKLARINI REKLAM MALZEMESİ OLARAK KULLANMADILAR

Nisa'nın şampiyonluğundan sonra büyük bir sevinç yaşayan çift, şu sıralar bol bol vakit geçiriyor ve özlem gideriyorlar. Sosyal medya paylaşımlarıyla hemen hemen her gün gündem olan çiftle ilgili hayranlarını sevinçten çılgına çevirecek bir iddia gündeme geldi.

NİŞANLANACAKLAR

Ünlü gazeteci Arif Hür, Nisa ve Ogeday'ın yakında nişanlanabileceklerini belirtti ve yazısında, "Nisa ve Ogeday'ın aşkı tam gaz devam ediyor. Ogeday Girişken'in, Nisa Bölükbaşı'nın ailesiyle tanıştığını öğrendim. Bölükbaşı'nın ailesi Ogeday'ı çok sevmiş. Ogeday'ın, bu yıl içerisinde Nisa'yı ailesinden isteyeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in bu yıl içerisinde nişanlanması sürpriz olmaz..." ifadelerini kullandı.