Filiz Akın, Zeytin Ağacı dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün için olay bir açıklamada bulundu!

Filiz Akın, Zeytin Ağacı dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün için olay bir açıklamada bulundu!
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, Tuba Büyüküstün hakkında olay bir açıklamada bulundu. Akın, Netflix'te izlenme rekoru kıran Zeytin Ağacı dizisinin başrol oyuncusu için neler söyledi? Demet Akalın'ın "Tuba bile iyi oynamış" yorumuna adeta bir gönderme yapan usta sanatçı Filiz Akın, bakın Büyüküstün’ü nasıl yorumladı?

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Filiz Akın'dan Tuba Büyüküstün'e olay sözler! Netflix yerli yapımı Zeytin Ağacı dizisi, 28 Temmuz'da ilk sezonunun 8 bölümüyle birden görücüye çıktı. Türkiye'de ve dünyada izlenme rekoru kıran Netflix dizisi, sosyal medyada sürekli gündem oluyor. Dizinin en dikkat çeken ismi şüphesiz Tuba Büyüküstün.

Oyunculukları ve konusu itibariyle çok beğenilen Zeytin Ağacı'na bir yorum da ünlü oyuncu Filiz Akın'dan geldi.

DEMET AKALIN: "TUBA BİLE İYİ OYNUYOR O KADAR GÜZEL DÜŞÜNÜN"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Netflix Zeytin Ağacı dizisinin kendisini sardığını ifade etmişti. Akalın'ın "Tuba bile iyi oynuyor o kadar güzel, siz düşünün..." sözleri sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı.

FİLİZ AKIN’DAN TUBA BÜYÜKÜSTÜN’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER…

Zeytin Ağacı dizisi, özellikle Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un sevişme sahnesi ile gündemden düşmüyor. Ünlü isimlerden gelen yorumların her biri elbette, oyuncular için altın değerinde... Zeytin Ağacı'nı son yorumlayan ünlülerden biri de Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın oldu.

Yıllar önce bir programda bir araya gelen Filiz Akın ile Tuba Büyüküstün'ün samimi dostluğu halen sürüyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram hesabından Büyüküstün'le birlikte çekilen bu fotoğrafını paylaştı.

Filiz Akın, Büyüküstün'ün oyunculuğunu çok beğendiğini “Zeytin Ağacı dizisinin bir kaç bölümünü izledim. Ada rolüyle dizinin başarısına katkınız çok büyük. Tebrikler Tubacım" sözleriyle ifade etti.