Gizem Bağdaçiçek kimdir? 22 bin dolar ve Gizem Bağdaçiçek mağdurları olayı nedir?

Gizem Bağdaçiçek kimdir? 22 bin dolar ve Gizem Bağdaçiçek mağdurları olayı nedir?
Fenerbahçeli futbolcu Bruma'nın kendisine yazmasıyla tanınan Gizem Bağdaçiçek kimdir? Sosyal medyada gündem olan 'Gizem Bağdaçiçek mağdurları' olayı nedir?

Güzelliği ile gündem olan sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, Fenerbahçeli futbolcu Bruma’nın da dikkatindan kaçmamış. Twitter’da "Gizem Bağdaçiçek mağduruyum" sözleri yer alırken OnlyFans Gizem Bağdaçiçek’in kim olduğu merak edilir oldu. İşte Gizem Bağdaçiçek hakkında merak edilen detaylar...

Bigo Live platformlarında paylaştığı videolar ile ismini duyuran Gizem Bağdaçiçek, güzelliği ve danslarıyla oldukça konuşuluyor. Erkeklerin aklını çelen güzelliği ile bilinen Bağdaçiçek, birçok kişinin de cebini yakıyor. Sosyal medya platformu Instagram üstünden her geçen gün takipçilerine yenilerini ekleyen Gizem Bağdaçiçek hakkında birçok detay merak ediliyor. Fenerbahçeli futbolcu Bruma ile olanların ardından ismini çok duyduğumuz Gizem, 1992 doğumludur.

Kilosu: 51

Boyu: 1,70

Yaşı: 29

Yaşadığı yer: İstanbul

Memleketi: Erzurum- Bulgaristan

Twitter platformu üstünden ismini sıkça duyuran Bağdaçiçek, "Gizem Bağdaçiçek Mağdurları" isimli hesap ile gündeme geldi. Hesapta yayınlanan görüntüler sosyal medyayı alt üst etti. Gizem Bağdaçiçek’in kendisine müstehcen fotoğraf yollaması amacıyla ödeme yaptığını belirten bir kişinin ünlü fenomene 80 dolar ödeme gönderdiği meydana çıktı. Fakat bu kişinin ödeme yapmasının ardından fotoğraf alamadığı belirtilerek dolandırıldığı öne sürüldü. Bu durumu yaşayan birçok vatandaşın yorum bölümünde toplanması sonrasında Twitter gündemine bomba gibi girdi. Gizem Bağdaçiçek'in bu sayede toplamda 22 bin dolar kazandığı öne sürülüyor.