Gökhan Çıra ile mesajları ifşa olan Kardeniz Kılıç kimdir? Selin Ciğerci gerçekten aldatıldı mı?

Gökhan Çıra ile mesajları ifşa olan Kardeniz Kılıç kimdir? Selin Ciğerci gerçekten aldatıldı mı?
2. kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi. İddiaya göre Gökhan Çıra, şarkıcı Nez'in doğum gününde, TikTok fenomeni Kardeniz Kılıç'a göz kırptı ve bu anlarda fenomenin story'sinde yer aldı. Daha sonrasında Kardeniz ile konuşan ve mesajları ifşa olan Gökhan Çıra fena takozladı. Bu mesajlardan sonra Kardeniz Kılıç kimdir? sorusu en çok aranan konular arasına girdi.

Selin Ciğerci, kendisinden 12 yaş küçük Gökhan Çıra ile evliliğini 9 Eylül tarihinde Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla 15 dakika içerisinde bitirmişti. Kendi kozmetik markası bulunan Ciğerci boşandıktan sonra eski eşiyle iş ilişkilerinin devam ettiğini açıklamıştı. Ancak çiftin kozmetik şirketlerindeki ortaklıkları da son bulmuştu. İkili ayrılığa yalnızca 4 ay dayanabildi. Ünlü çift, 5 Ocak 2022'de yaptıkları paylaşımla barıştıklarını duyurdu.

İKİNCİ KEZ EVLENDİLER

Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşayan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, 16 Mayıs 2022'de ikinci kez evlendi. Evlilik sonrası bir süredir ayrılık iddiaları magazin gündemini meşgul ederken Selin Ciğerci'den flaş bir açıklama geldi. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşanacağını açıkladı.

'GÖZ KIRPTI' İDDİASI

Ayrılığın sebebi merak konusu olurken, iddiaya göre Gökhan Çıra, şarkıcı Nez'in doğum gününde, TikTok fenomeni Kardeniz Kılıç'a göz kırptı ve bu anlarda fenomenin storyisinde yer aldı.

MESAJLARI SİLDİRMEK İSTEDİ...

Bunun üzerine Gökhan Çıra videonun silinmesi için Kılıç'a mesaj attı ve sonrasına bir şeyler ısmarlamak istedi. İddiaya göre Selin Ciğerci, bu mesajlaşmaya çok kızdı ve ikinci defa evlendiği Gökhan Çıra ile ayrılık kararı aldı.

KARDENİZ KILIÇ KİMDİR?

9 Ocak 1999 tarihinde doğan Kardeniz Kılıç, ailesiyle beraber İzmir'de büyümüş ancak üniversite eğitimi için başka bir şehirde yaşamına devam etmiştir. Kardeniz Kılıç mesleği Influncer ve modelliktir.