Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığı iddia edilen Kardeniz Kılıç kimdir? Mesajlar ifşa edildi

Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığı iddia edilen Kardeniz Kılıç kimdir? Mesajlar ifşa edildi
Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın boşanma sebebi ortaya çıktı. Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Kardeniz Kılıç ile aldattığı iddia edildi. İkili arasındaki mesajlaşmalar da ifşa edildi. Peki Kardeniz Kılıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Geride bıraktığımız mayıs ayında ikinci kez evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın tekrar ayrılacağı belirtildi. Son paylaşılan haberlerde ise Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığı öne sürüldü. Peki TikTok fenomeni Kardeniz Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'yi Karadeniz Kılıç'la mı aldattı? İşte ayrıntılar...

Köken olarak Muşlu olan Kardeniz Kılıç, 9 Ocak 1999 tarihinde dünyaya geldi. Kardeniz Kılıç, ailesiyle birlikte İzmir'de büyümüş fakat üniversite eğitimi amacıyla başka bir kentte hayatını sürdürmüştür. Kardeniz Kılıç Influncer ve modellik yapıyor.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci defa boşanacağını duyurdu. Gökhan Çıra, şarkıcı Nez'in doğum günü kutlamasında, TikTok fenomeni Kardeniz Kılıç'a göz kırptı ve bu saniyelerde fenomenin story'sinde çıktı. Öne sürülene göre Selin Ciğerci, bu mesajlaşmaya çok sinirlendi ve ikinci kez evlendiği Gökhan Çıra ile ayrılmaya karar verdi.