Dünyayla Benim Aramda filminin fragmanı yayınlandı! Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un sevişme sahneleri olay oldu

Dünyayla Benim Aramda filminin fragmanı yayınlandı! Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un sevişme sahneleri olay oldu
Disney Plus’ın merakla beklenen ikinci orijinal yerli içeriği ‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisinden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Tanıtıma Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un cinsel içerikli sahneleri damga vurdu.

Disney Plus'un merakla beklenen filmi ‘Dünyayla Benim Aramda’dan ilk fragman yayınlandı. Filmin yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle merakla beklenen ve zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

TANITIMDA DİKKAT ÇEKTİ

‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisinin yayınlanan ilk fragmanında Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un yatak ve küvet sahneleri büyük ses getirdi. Hayranlar bu fragmanla birlikte daha da heyecanla filmin yayınlanmasını beklemeye başladı.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU NEDİR?

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan “Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?” sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.