Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç sonunda duyurdu! İşte beğenilen çiftin düğün tarihi...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç sonunda duyurdu! İşte beğenilen çiftin düğün tarihi...
Önceki gün bir restorandan çıkarken gazetecilere yakalanan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, "Bir sürpriz yapalım" diyerek, düğün tarihlerini hayranlarına duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanarak hayranlarını üzen Demet Özdemir ve nişanlısı Oğuzhan Koç, önceki gün Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken gazetecilerle karşılaşarak soruları yanıtladı.

Basın mensuplarıyla yaptıkları konuşma sırasında düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım" diyerek hayranlarını heyecanlandıran haberi verdi.

"26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, en mutlu günleri duyurdular. Kalabalık bir düğün istediklerini vurgulayan genç aşıklar, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği iddialarına dair de konuşan Özdemir, "Hep birlikte göreceğiz" diyerek kaçamak cevap verdi.

Ünlü isim, yeni atlattığı koronavirüs ile ilgili ise "Herkes çok dikkat etsin, Allah herkese böyle bir hastalıkla alakalı mücadelede yardım etsin" dedi.