Ebrar Karakurt'tan Pınar Deniz'e gönderme: "Dalgayı yedikten 2 saniye sonra ben!"

Ebrar Karakurt'tan Pınar Deniz'e gönderme: "Dalgayı yedikten 2 saniye sonra ben!"
Güzel oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz gün denizin içinde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ise sosyal medyadan Pınar Deniz'e gönderme yaptı. Karakurt denizde çekilen bir videosunu sosyal medya hesabından aynı sözlerle paylaştı: "Dalgayı yedikten 2 saniye sonra ben." İşte, Filenin Sultanından ünlü oyuncuya güldüren gönderme…

Oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz gün denizin içinde çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ise Instagram hesabından Pınar Deniz'e gönderme yaptı. Karakurt, denizde çekilen bir videosunu sosyal medya hesabından aynı sözlerle paylaştı: "Dalgayı yedikten 2 saniye sonra ben." İşte, Filenin Sultanından ünlü oyuncuya güldüren gönderme…

Filenin Sultanları Milletler Ligi'nde bu sene başarılı bir performans sergileyerek Türkiye'nin gururu oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımının yıldızı Ebrar Karakurt, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Karakurt'tan bu kez güldüren bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu Pınar Deniz'in geçtiğimiz günlerde paylaştığı "denizin içinde çekilmiş" fotoğrafına gönderme yapan Milli voleybolcunun "göndermeli" videosu kısa sürede büyük etkileşim aldı.

“DALGAYI YEDİKTEN 2 SANİYE SONRA BEN”

Ebrar Karakurt da tıpkı Pınar Deniz gibi kendini denize bıraktı ve denizin içinde çekilmiş bir videosunu Instagram hesabından yayınladı. Milli voleybolcu, Deniz’in paylaşımındaki cümlenin birebir aynısını kendi videosuna ekledi: “Dalgayı yedikten 2 saniye sonra ben.”

Karakurt, videosuna Murat Övüç’ün bir şarkısını da ekledi.

Yargı dizisinin Ceylin'i güzel oyuncu Pınar Deniz'in şu sıralar tek başına kafa dinlediği tatile fırsat bulamadan setten sete koştuğu biliniyor. Deniz'in denizdeki fotoğrafı bir dergi için çekilmişti. Ve bu paylaşım sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Şimdi de başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, Pınar Deniz'in o paylaşımına videolu göndermesi ile gündemde.