Demet Özdemir makyajsız hali ile kameralara yakalandı

Demet Özdemir makyajsız hali ile kameralara yakalandı
Koronavirüse yakalanan ve hayranlarını korkutan ünlü oyuncu Demet Özdemir, iyileşmesinin ardından kameralara yakalandı. Demet Özdemir'in makyajsız hali ise gündem oldu.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, nişanın ardından eşiyle çıktıkları tatil dönüşü koronavirüse yakalanmıştı. Hastalık dönemini ağrılı ve ağır geçirdiğini söyleyen oyuncu, hem nişanlısını hem de hayranlarını korkutmuştu.

Karantina süresi sona eren ve sağlığına kavuşan Özdemir, önceki gün tekrar test yaptırmıştı. Covid-19 testi sonucunun negatif olduğunu haber alan Demet Özdemir ve nişanlısı, derin bir nefes aldı.

KENDİNİ NİŞANTAŞI'NA ATTI

Dijital platformda seyircisi ile buluşacak dizide oynamaya hazırlanan Özdemir, cuma günü başlayacak yapımın çekimlerinden önce bakım için soluğu Nişantaşı'nda aldı.

Son zamanların en popüler oyuncuları arasında olan 30 yaşındaki güzel, sağlık durumunun iyiye gitmesinin ardından önceki gün kameralara yakalandı.

Keyfinin bir hayli yerinde olduğu görülen ve makyajsız haliyle dikkat çeken oyuncu, "Çekimler öncesi diş bakımı yaptırmaya geldim. Çekimler başlayacağı için heyecanlıyım" ifadesini kullanarak, bir arkadaşıyla beraber dişçiye gitti.