Eşinin Dilan Polat'a doğum gününde aldığı hediye 'yok artık' dedirtti

Eşinin Dilan Polat'a doğum gününde aldığı hediye 'yok artık' dedirtti
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın doğum gününde eşi Engin Polat tarafından alınan hediyeler gündem oldu. Peki Engin Polat, Dilan Polat'a doğum gününde ne hediye aldı?

Sosyal medya Dilan Polat’ın hediyeleri ile çalkalanıyor. Eşinin Dilan Polat’a aldığı hediyeler sosyal medyaya damga vurdu. Eşinin Dilan Polat’a aldığı hediyelere sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce yorum yapıldı. Dilan Polat’ın doğum günü partisi de olay oldu. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın doğum günü hediyeleri herkes tarafından merak ediliyor. Eşi Dilan Polat’a aldığı hediyelerle gündemi sarsan Engin Polat, gündemin merak edilen isimlerinden oldu. Bugün sosyal medyanın en fazla konuşulan meselesi Dilan Polat’ın gösterişli doğum günü partisi ve eşinden aldığı hediyeler oldu. İşte sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın doğum günü partisi ve eşinden aldığı hediyelerle alakalı tüm ayrıntılar...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın doğum günü partisi adeta gündemi sarstı. Dilan Polat’ın lüks doğum günü partisi dışında eşinden aldığı pahalı hediyeler de gündem oldu. Eşi Engin Polat’ın unutulmaz bir doğum günü yaşattığı Dilan Polat’ın partisinden görüntüler adeta magazin gündeminin tek konusu oldu.

ÖNCE LÜKS ARAÇ HEDİYE ETTİ

Eşi Dilan Polat’ı gözleri kapalı bir biçimde lüks bir AVM’ye götüren Engin Polat, eşine ilk olarak içi kırmızı güllerle dolu lüks bir otomobil hediye etti. Engin Polat’ın doğum günü hediyesi bu lüks otomobille de bitmedi.

Eşine ikinci doğum günü hediyesi olarak lüks bir mücevher mağazası satın alan Engin Polat’ın bu pahalı hediyeleri sosyal medyada gündem oldu. Hediyelerle alakalı binlerce yorum yapılırken Dilan Polat’ın doğum günü en fazla konuşulan meseleler arasında ilk basamağa oturdu.