Sıla Türkoğlu'nun ayrılığı çok konuşulmuştu! Emanet dizisinin yeni kadrosu! Spoiler geldi

Sıla Türkoğlu'nun ayrılığı çok konuşulmuştu! Emanet dizisinin yeni kadrosu! Spoiler geldi
Kanal 7'nin en çok izlenen dizisi 'Emanet'te' başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu'nun ayrılığı epey gündemi yerinden oynatmıştı. İzleyiciyi bile şaşırtan ayrılıkta, yeni sezonda kimin olup olmayacağı merak ediliyordu. Emanet yapımı yaptığı paylaşımla spoiler verdi.

Sosyal medyada son 1 yıldır her iki genç oyuncu da en çok konuşulan isimler arasında yer almaya devam ediyor ve bu durum kariyerlerinde çok iyi bir çıkış yaptıkları gerçeğini de ortaya koyuyor. Ancak Sıla Türkoğlu, Emanet dizisindeki Seher karakterine devam etmek istemedi. Üçüncü sezonda yer almayacak olması nedeniyle yapımcısı ile de sorunlar yaşayan oyuncu kararında net ve kendi yolunda ilerleyecek.

SILA TÜRKOĞLU'NUN AYRILIĞI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Emanet dizisi ise ikinci sezonu tamamladı ve şimdi üçüncü sezon için hazırlıklar başladı. Dizinin yeni döneminde neler yaşanacağı ve hikayenin nasıl devam edeceği çok merak ediliyor. İşte bu noktada da dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım anlam yüklüydü. Halil İbrahim Ceyhan ile çocuk oyuncu Berat Rüzgar Özkan’in birlikte poz verdiği fotoğraf, birçok izleyici için üçüncü sezon mesajı olarak algılandı.

Seher karakterinin üçüncü sezonda dizide yeni bir oyuncu üzerinden devam ettirilmesi beklenmiyor. Dizide Yaman ile Yusuf karakterlerinin üçüncü sezonda öne çıkartılacağına yönelik bir mesaj olarak algılanan bu paylaşıma ilginç yorumlar yapıldı.

YUSUF KARAKTERİ YİNE DİZİDE 

“Demek oluyor ki Yusuf karakteri yen ise sezonda da var” diyerek fotoğrafı yorumlayan izleyiciler, Yaman karakterinin yeni dönemde yalnız kalmayacak olmasına da sevindi. Bir başka izleyici ise, “Hikayemiz Yaman ve Yusuf’la devam edecek demek ki, bir kez daha yalnız kaldı iki çocuk” yorumunda bulundu.