Tuba Büyüküstün ve Murat Boz yeni bir aşka mı yelken açtı? Murat Boz sessizliğini bozdu, gerçekleri açıkladı

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz yeni bir aşka mı yelken açtı? Murat Boz sessizliğini bozdu, gerçekleri açıkladı
Ünlü şarkıcı Murat Boz, oyuncu Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı iddialarının ardından açıklamada bulundu. Boz, dedikoduların doğru olmadığını savunarak Büyüküstün ile yalnızca arkadaş olduğunu söyledi.

Şarkıcı Murat Boz ve ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı dedikoduları magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Netflix'te yayınlanacak olan Zeytin Ağacı yapımında başrolü paylaşan ikilinin sevgili oldukları iddia edildi. Murat Boz'un 'daha fazla zaman geçirmek' adına Büyüküstün'ün yaşadığı Anadolu Yakası'na taşındığı öne sürülürken ikisi de bu konu hakkında konuşmaktan kaçınmıştı.

Söz konusu dedikoduların daha da alevlenmesinin ardından Murat Boz sessizliğini bozdu. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Boz, "Tuba Büyüküstün ile aranızda bir ilişki var mı" sorusuna cevap verdi.

MURAT BOZ DEDİKODULARI YALANLADI

Durumu yalanlayan Boz, "Öyle bir şey yok. Biz diziyle birlikte tanıştık, arkadaş olduk. Tıpkı ekipteki diğer oyuncu arkadaşlar gibi. Gerçekten çok iyi bir ekip olduk. Hala bir vesilesi ile buluşup görüşüyoruz. Tuba ile arkadaşız" dedi.