Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un sevgili olduğu iddia edildi! Ünlü çift aşk mı yaşıyor?

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un sevgili olduğu iddia edildi! Ünlü çift aşk mı yaşıyor?
Kuş Uçuşu dizisinde beraber rol alan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol birlikte tatile çıkmıştı. Bu tatil sonrası Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un aşk yaşadığı ve sevgili olduğu iddia edildi. Peki ünlü ikili gerçekten sevgili mi?

İlk defa 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde seyirci karşısına beraber çıkan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay, o günlerde birbirine çok yakıştırılmıştı. Bolca beraber vakit geçiren Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un ismi aşk dedikodularına karıştı. Peki İbrahim Çelikkol - Birce Akalay sevgili mi? İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay aşk mı yaşıyor?

Netflix'te seyirci ile buluşan 'Kuş Uçuşu' dizisiyle isminden söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, yakın dostu ve rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'un çektiği fotoğraları yayınlamıştı.

Her fırsatta yakın arkadaş olduklarını söylediği İbrahim Çelikkol’la tatil yapmasıyla alakalı da açıklama yapan oyuncu, “Çok tatlı tatil yaptık. Aldı beni birazcık götürdü. Sonra o oğlanı aldı, ben annemin yanına döndüm” açıklamasını yaptı.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde seyirci karşısına beraber çıkmışlardı. O günlerde birbirine çok yakıştırılan çift, her dönem dostluklarıyla örnek oldu.