FOX TV'den ayrılan Fulya Öztürk'ün yeni adresi belli oldu

FOX TV'den ayrılan Fulya Öztürk'ün yeni adresi belli oldu
Bir önceki sezon FOX TV'de gündüz kuşağı programı sunuculuğu yapan Fulya Öztürk, yeniden haberciliğe dönmek istediğini açıklamıştı. Öztürk, yeni adresini sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine duyurdu.

Bir önceki sezon FOX TV'de yayınlanan "Fulya ile Umudun Olsun" programını bırakan Fulya Öztürk, sahalara yeniden döneceğini ifade etmişti. Haberciliğe dönmek için gün sayan Öztürk sosyal medya üzerinden yeni kanalını takipçilerine açıkladı.

Ünlü haberci sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"1 yılda çok şey öğrendim… En büyük motivasyonumsa elinden tuttuğum insanlar ulaştırdığımız yardımlar oldu… Ama kariyerim gündüz kuşağıyla ilerlesin istemedim çünkü içimdeki o coşkun habercilik duygusu beni rahat bırakmadı. Zaten programımda da sık sık sahadaydım.

"15 YILLIK YUVAMA DÖNÜYORUM'

Aylar öncesinden karar vermiştim yeni sezonda gündüz kuşağında olmayacağıma. Kararımı açıkladıktan sonra gelen tüm teklifleri değerlendirdim. Teklifte bulunan tüm kurumlara teşekkür ediyorum . Ben 15 yıldır büyük bir keyifle çalıştığım yuvama dönmeye karar verdim.

Gündüz kuşağına dair kararımı aldıktan sonra beni hiç yalnız bırakmayan Murat Yancı, Nihat Uludağ başta olmak üzere tüm CNN TÜRK ekibine sonsuz sevgimi iletiyorum. İlgi alaka için tüm meslek büyüklerime, meslektaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum. Adresim bildiğiniz gibi CNN Türk."