Yalova'da "14. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu" anonsu! Gülümseyerek karşılık verdi

Yalova'da "14. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu" anonsu! Gülümseyerek karşılık verdi
Yalova eski belediye başkanı Vefa Salman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Cumhurbaşkanımız" anonsuyla sahneye davet etti. Salman, "Ağzınız, yüreğiniz, beyniniz alışsın" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelecek yıl yapılması planlanan seçimlerde aday olup olmayacağı merak edilmeye devam ediyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu aday olup olmayacağına ilişkin resmi olarak açıklama yapmaktan kaçınsa da "Cumhurbaşkanı adaylığı" parti içerisinde bahsedilmeye devam ediliyor

Kılıçdaroğlu, Edirne'nin ardından Yalova'da da "Cumhurbaşkanımız" diye anonsuyla sahneye davet edildi.

Bu ay Yalova'da yapılan parti grup toplantısında kürsüye çıkan Yalova eski belediye başkanı Vefa Salman, Kemal Kılıçdaroğlu'nu sahneye "14. Cumhurbaşkanımız" diyerek davet etti.

Salman, "Hepiniz sayın genel başkanımızın, 14. Cumhurbaşkanımızın konuşmasını bekliyorsunuz. Ağzınız, yüreğiniz, beyniniz, hepiniz alışsın. Ben sokakta gezmeye devam ediyorum. Bunu kendi fikrim olarak değil sokağın sesi olarak dile getiriyorum" ifadelerini kullandı.

Vefa Salman'ın "Cumhurbaşkanımız" hitabının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun gülümseyerek karşılık verdiği gözlerden kaçmadı.