Şanlıurfa'da Suriyeliler bayrak açarak konvoy yaptı, Türk vatandaşları büyük tepki gösterdi

Şanlıurfa'da Suriyeliler bayrak açarak konvoy yaptı, Türk vatandaşları büyük tepki gösterdi
Şanlıurfa’da Suriye bayrağı ile konvoy oluşturan Suriyeliler tepkiye neden oldu. Arabaların camlarından çıkarak ellerinde dolar gösteren Suriyelilere polis ekipleri ve bekçiler müdahale etti. Durum karşısında sinirlenen vatandaşlar zorlukla sakinleştirilebildi.

Türkiye'ye sığınmacı sıfatıyla giren yabancı uyrukluların karıştığı olaylar her geçen gün artarken bu kez de sosyal düzeni bozan hareketlerle huzursuzluk çıkaran Suriyeliler tepkilere neden oldu.

Şanlıurfa'da Suriyeli bir grup lüks araçlarıyla konvoy yaparak sokaklarda adeta terör estirdi. Suriye bayrakları açan grup arabaların camlarından çıkarak dolar sallamaya başladı.

Novada Park mevkisinde saat 23:00 civarında yaşanan olayda Türk vatandaşlarında olaya müdahil olmasıyla tansiyon yükseldi. Yapılan konvoy ve açılan bayraklara bazı Urfalı gençler tepki göstererek “Ülkemizde bu bayrağı açamazsınız” diyerek konvoyun önünü kesmeye ve araçlara vurmaya çalıştı.

Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken polis ekipleri ve bekçiler duruma müdahale etti. Polis bazı vatandaşları biber gazı ile müdahale ederek uzaklaştırmaya çalıştı.