Bakan Koca katledilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın cenazesinde yuhalandı

Bakan Koca katledilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın cenazesinde yuhalandı
Konya'da çalıştığı hastanede bir hasta tarafından öldürülen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın cenazesine katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlıkçılar tarafından yuhalanarak karşılandı.

Konya'da çalıştığı hastanede bir hasta tarafından saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikteki M.A. isimli hasta ile doktor Ekrem Karakaya nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga etmeye başladı.

Doktoru silahla vuran M.A, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Karakaya ile M.A. acil olarak ameliyata alındı.

Ağır yaralanan doktor ve saldırgan doktorların tüm mücadelesine rağmen hayata tutunamadı. Bu yaşananların  ardından Türk Tabipleri Birliği (TTB) görev başında canice öldürülen hekimin ardından tepki göstererek iş bırakacaklarını ilan etti.

SAĞLIK BAKANINA TEPKİ GÖSTERDİLER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Şehir Hastanesi'nde hastası tarafından katledilen Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'nın cenazesine katıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca cenaze alanına girdiği anda yuhalanmaya başlarken bazı sağlıkçılar ıslık çaldı.