Fenerbahçe'de Yeni Sezonda Bu İsimlerle Yollar Ayrılıyor

Fenerbahçe'de Yeni Sezonda Bu İsimlerle Yollar Ayrılıyor
Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdürürken, gelecek sezon için de büyük değişikliklerin sinyalleri geldi. Sözleşmesi sona erecek 6 isimden büyük bir kısmıyla sözleşme imzalanmayacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'de yaşanan son dakika gelişmeleriyle gündemde. Şampiyonluk hedefiyle ilerleyen takım, gelecek sezon için kadro planlamasına başladı ve bazı yıldız oyuncularla yolların ayrılacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosu, Haziran ayında yapılacak genel kurul sonrası şekillenecek. Yeni başkan ve teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken, altı oyuncunun sözleşmesinin sona ermesi, takımın geleceği için önemli kararları da beraberinde getiriyor.

Fenerbahçe’de Sözleşmesi Sona Erecek Oyuncular Kimler?

Sarı-lacivertli takımda kiralık olarak oynayan oyuncular Çağlar Söyüncü ve Serdar Dursun sezon sonunda takımdan ayrılacak. Bu iki ismin yanı sıra Mert Hakan Yandaş, Leonardo Bonucci, Michy Batshuayi ve Joshua King'in sözleşmeleri de Haziran'da sona erecek. Çağlar Söyüncü ve Serdar Dursun ile anlaşma sağlanması beklenmiyor. Bunun yanı sıra sözleşmeleri sona erecek Leonardo Bonucci ve Joshua King de yeni dönemde takım planlamasında yer almıyor. Yerli statüsü nedeniyle Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe yönetimi, forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Batshuayi ile de özel bir görüşme yapacak.

fenerbahcede-yeni-sezonda-bu-isimlerle-yollar-ayriliyor.jpg

Ferdi ve Szymanski'ye Avrupa'dan Büyük İlgi

Performanslarıyla bu sezon dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski’nin de gelecek sezonda Fenerbahçe’de kalmasına zor gözüyle bakılıyor. Zira Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında olan iki oyuncunun yüksek transfer bedelleri ile transfer olması Fenerbahçe’nin yeni sezon kadro planlamasında elini kolaylaştıracak.