Bahçeli: Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur

Bahçeli: Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada ekonomiye ilişkin “Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur” ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. Bahçeli açıklamasında, " Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur”. dedi. Türkiye'de yurttaş her sabah zam haberine uyanırken ve Türk Lirası’nın tarihi değer kaybı ve enflasyon baskısı sürerken Bahçeli, " “Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha iyi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

"Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp, OHAL’den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur." diyen Bahçeli, Türkiye ekonomisinin yükseldiğini, toparlandığını ve dengelendiğini iddia etti.

Türkiye ekonomisinin geldiği noktayı tartışanlara, "makroekonomik parametrelerle ilgili cahilce polemikler yapmak yalnızca krizseverlere hizmet, yalnızca Türkiye’nin düşmesini gözleyenlere himmettir." yakıştırması yapan Bahçeli, "Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha iyi olacaktır." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan Bahçeli, "CHP Genel Başkanı ne kadar heveslense de, ne ölçüde heyecanlanıp iki de bir “İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım” dese de çabaları beyhudedir; çünkü bu sakil zihniyet karar ve irade haysiyetini çoktan yabancı güçlere devretmiştir." dedi.