Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bıçaklı saldırı girişimi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bıçaklı saldırı girişimi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırı girişimi sırasında Özcan'ın odada bulunmaması olası bir faciayı engelledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın makam odasına giderek görüşmek isteyen bir kişi, bıçak çıkartarak gerginlik çıkarması sonucu gözaltına alındı. Olay, saat 11.30 sıralarında meydana geldi ve 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından bildirildi. Polis ekibi olay yerine sevk edildi ve H.H. adlı şüpheli, elindeki bıçağın polis tarafından alınmasının ardından gözaltına alındı. İfadesi alınması için emniyete götürülen H.H., Bolu'da pazarcılık yaptığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gündemine giren bu olaydan sonra basın açıklaması yaptı ve olayın meydana geldiği sırada kendisinin makam odasında bulunmadığını açıkladı. Özcan, "Güvenlik görevlilerimiz olayı profesyonel bir şekilde çözdüler ve böyle bir olayın tekrarlanmaması için tüm önlemleri aldılar. Benim makam odasında bulunmadığım sırada meydana gelen olayın nedeni hakkında henüz bilgi sahibi değiliz ancak soruşturma süreci devam ediyor" dedi.